tiistai 18. joulukuuta 2012

Yuna Kim's LV skate trunk

Yuna Kimin ei enää tarvitse kuljettaa luistimiaan tylsässä treenikassissa, sillä Louis Vuitton on suunnitellut neidolle luistinsalkun! Salkkuun mahtuvat luistimet sekä pieniin vetolaatikoihin voi laittaa pyyhkeen, hanskat, teräsuojat ym. tarpeellista. Yunan LV on ainoa laatuaan maailmassa, mutta Vuitton suunnittelee jo valmistavan toisen samanlaisen ja huutokauppaavan sen UNICEFin hyväksi, jonka hyväntahdonlähettiläänä Yuna toimii. Huutokaupattavan salkun arvon uskotaan kohoavan 100 000 dollariin, koska se on uniikki.




Salkun tekeminen kesti yhdeksän kuukautta ja Yuna sai osallistua sen suunnitteluprosessiin. Yuna sai mm. päättää sen koon ja yksityiskohdat. Salkkuun on painettu Yunan nimikirjaimet ja se on valmistettu käsin Ranskassa.



Yuna Kim no longer needs a boring skating bag, she has a custom made LV skate trunk now! Yuna was also involved with the designing process and decided for example the size of the trunk plus some details. All in all it took nine months to finish it in France and it is handcrafted. Not only beautiful, it is also very functional. It holds your skates but also other skating necessities can be placed on the drawers. Vuitton is planning to make a duplicate of this trunk and put it on charity auction. Yuna Kim is the goodwill ambassador of UNICEF so the benefit would go to a great cause.



So pretty but expensive! If you are planning to get the duplicate from the auction be prepared to pay over $100 000 of it. It is one of a kind, so the price will be high! 


3 kommenttia: