lauantai 8. joulukuuta 2012

Yuna Kim: Kiss of the Vampire

Yuna avasi kilpailukautensa pitkän tauon jälkeen tänään Dortmundissa. Vaikka hän on omien sanojensa mukaan vasta 80 %:sti kunnossa, oli hänen suorituksensa huimaava. 3 lutz + 3 tulppi, 3 flip, 2 axel ja pisteet lyhytohjelmasta 72.27. Nyt saavat Mao Asada ja Ashley Wagner tsempata täysillä, jos meinaavat taistella Yunan kanssa MM-kullasta.

Yuna started her competitive season today in Dortmund and although Yuna has said that she is only in 80% shape her skating was phenomenal. 3 lutz+3toe, 2 flip, 2 axel and a total score of 72.27. Mao Asada and Ashley Wagner need to step up a noch if they want the gold medal from the World Championships.


2 kommenttia:

  1. Tosi ihanaa, kun Yuna on takaisin kilpakentillä! Minkälainen hänen 100 prosenttinen kunto mahtaa olla, jos 80 prosenttilla tehdään tuollainen ohjelma... Mielenkiintoista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yuna vertaa nykyistä kuntoaan siihen kun hän voitti Olympiakultaa. Vielä ei siis olla sillä tasolla, mutta kyllähän "heikkokuntoinenkin" Yuna näyttää pesevän kaikki kilpakumppaninsa.

      Poista