keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Finnish Nationals

Ensi viikonloppuna järjestetään SM-kisat Joensuussa. TV2 näyttää sunnuntaina vapaaohjelmakilpailun klo. 14.55-15.55. Naisten puolella saisi tapahtua ihme, jos Kiira Korpi ei voittaisi. Toiseksi veikkaan Juulia Turkkilaa. Kolmannesta sijasta käydään kovempi kisa, luulen että Beata Papp tulee ottamaan pronssisen mitalin. Miesten puolella Valtter Virtanen on todennäköinen ykkönen. Junioreiden kisa tulee olemaan ehkä mielenkiintoisempi, sillä siellä on monta hyvää luistelijaa taistelemassa mitalisijoituksista.


Finnish Nationals are next weekend. Unfortunately there are no live streams available, but the competition isn't very exciting either. Kiira Korpi will most likely win and Juulia Turkkila will be second. The bronze medal is up for grabs, I would guess Beata Papp will get it. In men's field my guess for the winner is Valtter Virtanen. We have many good junior skaters, so their competition will be tougher. More info in Finnish: http://joka.sporttisaitti.com/kilpailut/sm2013/10 kommenttia:

 1. Koskakohan SM-kisat tulevat taas pääkaupunkiseudulle. Olisi kiva päästä katsomaan paikan päälle, mutta vähän turhan kaukana ovat olleet viime vuosina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä on ajateltu, että pk-seudulla on Finlandia Trophy joka vuosi ja muodostelman arvokisojakin melko usein, että näitä SM-kisoja kierrätetään muissa paikoissa? Olisihan se kyllä kiva, että joku vuosi ne tännekinpäin saisi.

   Poista
 2. Tyttöjen juniorikisa on kyllä älyttömän mielenkiintoinen ja kovatasoinen. Monta hyvää tyttöä kisaamassa. Veikkaan voittajaksi Jenni Saarista, on ollut tällä kaudella melkoisen kova kisoissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti junnujenkin kisaa näytettäisiin TV:stä!

   Poista
 3. Saarinen vie junnujen kisan!

  VastaaPoista
 4. Olisi kiva olla tänään Joensuussa katsomassa junnutyttöjen lyhytohjelmaa, mutta kauas on pitkä matka...

  VastaaPoista
 5. Lyydia Määttänen 1, Liuba Efimenko 2 ja Jenni Saarinen 3. Ei mitään huippusuorituksia kenelläkään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kiva nähdä videoita. Onkohan kukaan kuvannut youtubeen?

   Poista
  2. En osaa sanoa, mutta luulisin että tubeen jossain vaiheessa tulee.
   Naiset: Kiira 1, Juulia 2 ja Alisa 3 :)

   Poista