torstai 8. marraskuuta 2012

Happy Birthday Plushy!

Evgeni Plushenko juhlisti 30-vuotispäiviään  mitenkäs muuten kuin luistelugaalan merkeissä. Hänen juhlashownsa oli nimeltään "Just 30", mikä on ehkäpä osoitus Plushenkon huumorintajusta, sillä häntä on vuodesta toiseen pidetty kilpaluisteluun jo liian vanhana. Mies on kuitenkin osoittanut että ikä ei tässäkään lajissa ole este ja toivottavasti monet muutkin luistelijat jaksavat jatkaa lajissa yhtä kauan kuin hän.

Juhliin oli kutsuttu esiintymään mm. Plushenkon vanhat kilpakumppanit Lambiel ja Yagudin, jotka yhdessä Plushyn kanssa esittivät tuon jo klassikoksi nousseet 4 Kings-numeron. Myös Joubertin piti olla mukana Plushyn juhlissa, mutta hän ei sairastumisensa takia voinut osallistua (luin Goldeskatesta, että Joubert pyrötyi kolme kertaa lentokoneessa matkalla Kiinan osakilpailuihin!) En voi sille mitään, mutta aina kun kuulen tuon 4 Kings-musan niin minua alkaa naurattamaan, se on jotenkin niin huvittava, kuten myös tuo muuttumaton koreografia.


Evgeni Plushenko celebrated his 30th Birthday by organizing a skating gala, what else? His anniversary show was hilariously  named "Just 30", because year after year Plushy has been thought to be too old for competitive skating. He has proven that age is not a limit in this sport either and I hope his example inspires many other skaters to continue their career for a long time.

Plushenko had invited Lambiel and Yagudin, his former rivalries, to perform with him. Together they and Ilia Kulik skated the 4 Kings-number, all ready a classic. Joubert was originally invited too, but he had to cancel because of his mysterious decease. I read on Goldenskate that he fainted three times on a flight to the Cup of China!

Lambiel oli valmistellut iltaa varten erityisen yllätyksen, hän esitti nimittäin kunnianosoituksena Caruson, joka oli täynnä Plushenkon klassisia liikkeitä ja koreogrfaiaa. Oli kuin Lambiel olisi imitoinut Plushenkoa! :)

Lambiel had a real surprise for the audience and for Plushenko probably too. Lambiel skated a program, Caruso, with full of Plushenko-esque movements and choreograpy! It was like Lambiel would be imitating Plushenko. :)

Näin paljon Plushenkolle kertyi syntymäpäiväkukkia:

This is how much Plushenko received Birthday flowers:

photo: twitter.com/maxsatler

Happy Birthday Plushenko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti