keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Finlandia Trophy: Sychronized skating

Finlandia Trophyyn kuului tänä vuonna uutena kilpailimuotona myös muodostelmaluistelu, tarkemmin sanottuna lyhytohjelmakilpailu.

This year there was also a sychro competition as a part of Finlandia Trophy. The teams were competing only with their short programs. Synchronized skating is very popular here and we have three great teams. Usually Rockettes and Marigold IceUnity have been selected to the World Championships. But this season has started very well for Team Unique, they won the Finlandia Trophy, so maybe they will finally get to go the Words, too.

Kilpailun voitti Team Unique. Aika yllättävä musiikkivalinta! Tuomaripisteistä huomaa, että erityisesti esittämispuolesta on pidetty, ehkä nyt vihdoin olisikin jälleen Uniquen vuoro päästä MM-kisoihin?

Toiseksi tuli Rockettes, heidän ohjelma on perinteisempi.Kolmantena Paradise Venäjältä. Heidän alkuverkkansa on hassu, jotenkin hitaan ja kankean näköistä sirklausta, tai ainakin siltä se videolla näyttää. Musiikkina Withney Houstonia, en jaksanut katsoa kuin alkua...


2 kommenttia:

  1. Oli jotenkin piristävä ohjelma Uniquelta! Ja muutenkin oli hyvä veto ottaa myös muokkarit mukaan Finlandia Trophyyn, on kuitenkin tosi näyttävän näköistä menoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, piristävä ja uudenlainen! Heidän hameensakin ovat kivat, tulee tuollainen hyrrä-efekti pyöriessä :D

      Poista