sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Nebelhorn Trophy videos

Tässä videoita viikonlopun Nebelhorn Trophystä.

Kaetlyn Osmond Kanadasta voitti naisten kisan pistein 170.19. Hänen vahvuutensa ovat hypyt ja muutenkin vahvanoloinen perusluistelu joka etenee vauhdikkaasti. Kaetlynistä Kanada saa hyvän naisedustajan Sotchiin ja erityisesti joukkuekisaan, jossa Kanada on yksi kultamitalisuosikeista, mutta tarvitsee hyvän naisluistelijan kamppaillakeen kullasta. Osmondin piruetit ja notkeus eivät ole samaa luokkaa kuin toiseksi tulleella Sotnikovalla, mutta Sotnikova kaatui hyppyjään sekä lyhyt- että vapaaohjelmassa.


Here some videos from Nebelhorn Trophy.

Canadian Kaetlyn Osmond won the ladies competition with a nice score of 170.19. Her strength are the jumps and very powerful skating style. The spins aren't as good as Sotnokova's but over all Canada will get a good representative of her, especially concerning Sotchi and the team competition. 

Toisena oli siis Venäjän Adelina Sotnokova, tässä hänen vapaaohjelmansa. Pidän todella hänen pirueteistaan, mielestäni hän on tämänhetkisistä naisluistelijoista paras pirueteissa. Adelina jäi muutaman pisteen voittajasta ja sai siis 168.23 pistettä yhteensä.

Adelina Sotnikova from Russia was second, here is her free program. I really like her spins, in my opinion she has the best spins in the current ladies field. Her total score was 168.23

En löytänyt Juulia Turkkilan ohjelmia youtubesta, mutta hän oli siis yhdeksäs ennätyspisteillään 137.36. Juulian ja hänen edellään olevien kahdeksan muun luistelijan suurin ero oli se, että Juulian kolmoishyppyrepertuaariin kuuluivat vain tulppi ja salchow. Olisin odottanut, että Juulia olisi jo saanut jonkun uuden kolmoishypyn, mikä on välttämättömyys jos hän aikoo nousta sijoituksissa. Tälläiset senior b-kisat ovat ihan hyviä kisoja testata uusia hyppyjä, sillä epäonnistuminen ei olisi katastrofi.


Unfortunately I couldn't find any videos of Juulia Turkkila's programs but she was ninth with her new record 137,36. The biggest difference between Juulia and the ladies in front of her is that Juulia only has triple toe and triple salchow. I would have hoped that she had learned some new triples already because it's necessary if she ever wants to get better placements internationally. These kind of senior b competitions are a good opportunity to try out some new jumps, because it is not a catastrophe to fail.

Jäätanssipodium oli kuin suoraan 80-luvulta

The icedance podium looked like it would have been the 80s.


photo: Goldenskate


Miesten sarjassa Nobunari Oda teki vahvan paluun selkävammansa jälkeen. Hänen ohjelmiinsa sisältyi neloishypyt ja todella korkeat kolmoisaxelit, teknisesti hieno aloitus kaudelle. Hänen vapaaohjelmansa on mielestäni onnistunut, vielä kun hän saisi esittämistään ja tunnetta enemmän esiin, nyt se oli vähän läpiluistelun näköistä.

Nobunari Oda won the men's competition and had a great start for the season after his back problems ruined his last season. His triple axels are so high and technically he is in great shape already! I really like his free program, but maybe he could add more interpretation and emotion to his skating, it looks a bit like he is just skating through the program. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti