maanantai 3. syyskuuta 2012

Finlandia Trophy 2012

Nyt on siis kaikki kilpailijat julkaistu: http://www.stll.fi/finlandia_trophy/entries/
The entries for Finlandia Trophy are uphttp://www.stll.fi/finlandia_trophy/entries/

Tänä vuonna mukana on paljon hyviä luistelijoita, joten kilpailu tulee olemaan mukavaa katsottavaa. Finlandia Trophyn mielenkiintoisimmat palat ovat mielestäni seuraavat:

Miesten puolella hallitseva MM-pronssimitalisti Yuzuru Hanyu kohtaa idolinsa vuoden 2008 MM-pronssimitalistin Johnny Weirin. Weir tekee paluun kilpajäille siis Suomessa, voiko tätä uskoa todeksi? Yuzuru Hanyu puolestaan on yksi suurimmista tulevaisuudenlupauksista, joka tulee lähes varmasti voittamaan urallaan MM-kultaa, hän on vasta 16-vuotias ja nyt jo haastaa Takahashin Japanin ykkösmiehenä.

Kivaa että mukana on myös Espanjan Javier Fernandez, todellinen ilopilleri ja yksi eurooppalaisista huippuluistelijoista, tulevissa EM-kisoissa hän tulee kisailemaan mitaleista. Sekä Fernandezia että Hanyu:ta valmentaa Brian Orser. Myös Ruotsin Adrian Schultheiss näyttää tekevän paluun loukkaantumisten jälkeen Finlandia Trophyssä.


Javier Fernandez

Naisten puolella Kiira Korpi saa vastaansa hallitsevan junioreiden maailmanmestarin Venäjältä, Julia Lipnitskayan. Myös USA:n Mirai Nagasu näyttää olevan mukana.

Jäätanssissa kolmen kärjen muodostavat Virtue/Moir, Cappellini/Lanotte ja Bobrova/Soloviev.

Muodostelman lyhytohjelmakisoihin mukaan ei ole tullut ulkomailta kuin yksi venäläisjoukkue. Se on ymmärrettävää, sillä matkustaminen Suomeen pelkän lyhytohjelman takia ei välttämättä ole kovin mielekästä. Miksi nämä lyhytohjelmakisat piti ylipäätään järjestää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti