maanantai 10. syyskuuta 2012

Beata Pappin kauden avaus

Tässä Beata Pappin tämän kauden kisaohjelmat, jotka hän debytoi Junior GP:ssä Lake Placidissa viime viikolla. Beata sijoittui yhdeksänneksi pistein 115.65. Olin odottanut hänen ohjelmiaan, sillä Beatan valmentajana toimii nyt Brian Orser joten halusin nähdä miten Beatan luisteluun on vaikuttanut tuo huippuvalmentaja, jonka erityisalaa ovat varsinkin hypyt.

Ehkä odotin liikaa edistystä Beatalta, mutta ainakaan näiden videoiden perusteella mitään suurempaa ei ole vielä tapahtunut.Ohjelmat ovat kyllä kivat ja mielestäni ne sopivat hänelle. Varsinkin hyppyjen alastuloissa on paljonkin ongelmia, mutta Orser saanee ne kuntoon kauden aikana. Lisäksi Beata voisi viedä kaikki koreografiset liikkeet loppuun eikä vain huitaista niitä ohimennen. Mutta uskon yhä että jos harjoittelee yhdessä luistelijoiden kuten Yuzuru Hanyu:n ja Javier Fernandezin kanssa niin se vaikuttanee paljon kehitykseen. Joka tapauksessa Beatan kaikissa luistelun osa-alueissa on vielä hiomista jos hän haluaa saada sen kakkospaikan EM-kisoihin. Vai mitä mieltä olette?

Here are the Finnish figure skater Beata Papp's new programs for this season. She is now being coaches by Brian Orser, so I was very curious too see how she has been progressed. These programs are from Lake Placid where she placed ninth with a total score of 115.65.

Maybe I was expecting too much of her but so far I can't see any major improvement in her skating yet. I like her programs but technically she has much to work with (her jumps and spins) and also, she needs to sort of finish her movements. Her goal must be getting the second Finnish spot to European Championships, but I think she needs to improve a lot in order to get it. But if she trains with the likes of Hanyu and Fernandez, she must learn from them a lot and it will affect on her skating positively for sure!


Lyhytohjelma:Vapaaohjelma:
Ja loppuun vielä bonus, nimittäin Daisuke Takahashin uusi lyhytohjelma. :)

And as an added bonus, here is Daisuke's new short program:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti